משרים את העדשים למשך לילה
מטגנים בצל אחד במעט שמן עד הזהבה
מוסיפים גזר וממשיכים לטגן 5 דקות
בקערה מערבבים את כל החומרים יחד
טוחנים עם בלנדר מוט
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות
האם אפשר להשתמש גם בעדשים שחורות?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 26th, 2017 at 16:21
כן, אין בעיה.
[Reply]
הי עינת, עדשים חומות זה שונה מעדשים ירוקות? לפעמים לא ברור לי מה זה מה, ואולי זה אותו דבר. בכל אופן, למתכון הזה אפשר גם עם עדשים ירוקות? תודה
[Reply]
האם מבשלים או משרים את העדשים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 4th, 2017 at 08:09
כתוב במתכון "משרים את העדשים למשך לילה" 🙂
[Reply]
הי,
האם אפשר להשתמש בקמח חומוס וקמח עדשים כתומות במקום הקיטניות עצמן?
תודה:)
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 25th, 2016 at 17:24
הי דינה, אני לא ממליצה. זה יכול לצאת מאוד מאוד דחוס.
בנוסף, זה גם הרבה פחות מזין 🙂
[Reply]
מה מקשר את הכל? אני לא רואה בחומרים לא טחינה ולא ביצים איך הכל מתאחד? ושאלה שניה האם אפשר להחליף חומוס בשעועית לבנה מבושלת?
תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 16th, 2016 at 16:45
השילוב של העדשים, החומוס והאגוזים קושרים הכל.
אפשר להחליף את החומוס בשעועית לבנה.
[Reply]