לביבות פטריות בסגנון המבורגר
5 תגובות
השארת תגובה
סלסילת פטריות שמפיניון קצוצות
סלסילת פטריות פורטובלו קטנות קצוצות
בצל גדול או שניים בינוניים – קצוץ
כף שמן זית לבישול
כף שמן זית למריחה
2 כפות טחינה גולמית
כוס קווקר עדין
חצי כוס פירורי לחם
פטרוזיליה קצוצה
גזר מגורד
מלח פלפל
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מטגניםאת הבצל בשמן עד שהופך לשקוף. מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן עד שהנוזלים מתאדים לגמרי. קוצצים בבלנדר מוט, לא עד כדי עיסה.
מערבבים עם כל שאר המרכיבים לתערובת אחידה.
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה. מורחים שמן מלמעלה ומכניסים לתנור ל-20 דקות בערך.
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
עיינת ראשית אברכך ואת משפחתך בברכת שנה טובה ומתוקה ומלאה מתכונים,אך אני מחכה מימך לתשובה מה עושים חוליי הצליעה במקום הקווקז,אגב במקום הקמח אפשר קורנפלור. תודה רבה רחלי
תודה רחלי. שנה טובה גם לך
אפשר אולי להשתמש בקמח חומוס או שקדים קצוצים דק
מה אפשר לשים במקום שבולת שועל,כי אני חולת צליאק ואודה לך מאוד אילו תיתני אני בדרך! כלל מתכונים עם סוגרים לתחליפים לקמח ומוצריו תודה רבה
היי,
זה נורא סמיך…קשה עד בלתי אפשרי לערבב.פשוט מתבקש לשים נוזלים.
[…] פטריות https://cooking.einatnutrition.co.il/?p=178 בלחמנייה מקמח מלא עם קרם פלפלים קלויים […]