סלסילת פטריות שמפיניון קצוצות
סלסילת פטריות פורטובלו קטנות קצוצות
בצל גדול או שניים בינוניים – קצוץ
כף שמן זית לבישול
כף שמן זית למריחה
2 כפות טחינה גולמית
כוס קווקר עדין
חצי כוס פירורי לחם
פטרוזיליה קצוצה
גזר מגורד
מלח פלפל
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מטגניםאת הבצל בשמן עד שהופך לשקוף. מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן עד שהנוזלים מתאדים לגמרי. קוצצים בבלנדר מוט, לא עד כדי עיסה.
מערבבים עם כל שאר המרכיבים לתערובת אחידה.
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה. מורחים שמן מלמעלה ומכניסים לתנור ל-20 דקות בערך.
צפיות 2,406
לפוסט הזה יש 5 תגובות
עיינת ראשית אברכך ואת משפחתך בברכת שנה טובה ומתוקה ומלאה מתכונים,אך אני מחכה מימך לתשובה מה עושים חוליי הצליעה במקום הקווקז,אגב במקום הקמח אפשר קורנפלור. תודה רבה רחלי
תודה רחלי. שנה טובה גם לך
אפשר אולי להשתמש בקמח חומוס או שקדים קצוצים דק
מה אפשר לשים במקום שבולת שועל,כי אני חולת צליאק ואודה לך מאוד אילו תיתני אני בדרך! כלל מתכונים עם סוגרים לתחליפים לקמח ומוצריו תודה רבה
היי,
זה נורא סמיך…קשה עד בלתי אפשרי לערבב.פשוט מתבקש לשים נוזלים.
פינגבק: אז מה אם יום העצמאות? | עינת - תזונה לבריאות