מחממים תנור ל-180 מעלות.
מטגניםאת הבצל בשמן עד שהופך לשקוף. מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן עד שהנוזלים מתאדים לגמרי. קוצצים בבלנדר מוט, לא עד כדי עיסה.
מערבבים עם כל שאר המרכיבים לתערובת אחידה.
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה. מורחים שמן מלמעלה ומכניסים לתנור ל-20 דקות בערך.
עיינת ראשית אברכך ואת משפחתך בברכת שנה טובה ומתוקה ומלאה מתכונים,אך אני מחכה מימך לתשובה מה עושים חוליי הצליעה במקום הקווקז,אגב במקום הקמח אפשר קורנפלור. תודה רבה רחלי
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 7th, 2013 at 08:07
תודה רחלי. שנה טובה גם לך
אפשר אולי להשתמש בקמח חומוס או שקדים קצוצים דק
[Reply]
מה אפשר לשים במקום שבולת שועל,כי אני חולת צליאק ואודה לך מאוד אילו תיתני אני בדרך! כלל מתכונים עם סוגרים לתחליפים לקמח ומוצריו תודה רבה
[Reply]
היי,
זה נורא סמיך…קשה עד בלתי אפשרי לערבב.פשוט מתבקש לשים נוזלים.
[Reply]
[…] פטריות http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=178 בלחמנייה מקמח מלא עם קרם פלפלים קלויים […]