1/2 כוס כוסמת
1/2 כוס מאש
כף שמן זית
בצל קצוץ
2-3 עגבניות בשלות קצוצות
מלח פלפל
מבשלים את הכוסמת כמו פסטה. מסננים ושוטפים.
מבשלים את המאש במים עד לריכוך, בערך 15-20 דקות. שלא יתפרקו.
מאדים בצל בשמן עד שהופך לשקוף. מוסיפים עגבניות וממשיכים לאדות עד שהנוזלים מתאדים כמעט לגמרי.
מוסיפים תבלינים.
מוסיפים פנימה את המאש והכוסמת ומערבבים היטב.
מבשלים הכל יחד עוד כ-5 דקות.
הכוונה לכוסמת ירוקה או קלוייה?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוגוסט 10th, 2013 at 19:55
כוסמת ירוקה
[Reply]
אחלה מתכון.
טעים ומאוד פשוט להכנה.
[Reply]