כוס קינואה מבושלת
כוס גרגירי חומוס קפואים
סלסילת פטריות קצוצות
2 גזרים מגורדים
בצל קצוץ
כף שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, כפית כורכום, 1/2 כפית פפריקה חריפה, 1/2 כפית כמון
מאדים בצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית בסיר מכוסה). מוסיפים פטריות וממשיכים לאדות עד שהפטריות מצטמקות. מוסיפים גזר מגורד וממשיכים לאדות מספר דקות.
מוסיפים את גרגירי החומוס ואת התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים קינואה ומערבבים היטב.
מכסים את הסיר ומניחים מספר דקות.
מתכון פשוט וטעים. מעולה.
תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 18th, 2015 at 15:07
תודה יפעת 🙂
[Reply]
יצא ממש טעים!
תודה רבה על המתכונים המעולים..
[Reply]
יצא מעולה! תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מרץ 31st, 2013 at 13:24
מצוין! איזה כיף 🙂 תודה על השיתוף!
[Reply]
עינת יקרה ,
אפשר להוריד מהמתכון את הפטריות ?
תודה על כל המתכונים הטעימים שהכנתי כבר מהאתר שלך ,
ומהפשטות, שאת מסבירה אותם ,
גלי
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מרץ 15th, 2013 at 14:33
תודה גלי 🙂
אפשר לעשות איזה שינוי שרוצים במתכונים 🙂
[Reply]
תודה ענקית על ארוחת צהריים טעימה ועשירה
[Reply]
שלום
האם אפשר להקפיא את זה?
ואם כן למשך כמה זמן?
תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 11th, 2012 at 16:46
לא הייתי מקפיאה בגלל הפטריות
הן יהיו ממש מיימיות
[Reply]
שול Reply:
ספטמבר 12th, 2012 at 04:55
סליחה על השאלה הפשוטה-
עקב הימים הארוכים של החג.
זה נשאר טרי שזה במקרר?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 12th, 2012 at 06:37
יכול להחזיק מעמד יומיים או מקסימום שלושה
גם תלוי באיכות המקרר…
הכנו, לצד סלט ירקות. יצא טעים ומשביע!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 20th, 2012 at 10:44
מצוין 🙂
תודה על השיתוף!
[Reply]
הכנתי, טעים מאוד
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 8th, 2012 at 17:16
כיף לשמוע 🙂 תודה על השיתוף יהודית!
[Reply]