1/2 כוס מאש
כוס אורז עגול מלא מבושל
בצל קצוץ
כף שמן זית
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
חופן עלי נענע קצוצים
חופן עלי בזיליקום קצוצים
מלח, פלפל
לבשל מאש כ-20 דקות במים.
לאדות בצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית סיר מכוסה).
להוסיף עשבי תיבול ולערבב היטב.
להוסיף מאש ואורז ולערבב.
להוסיף תבלינים.
להוסיף 1/3 כוס מים ולבשל על אש קטנה בסיר מכוסה עד שהנוזלים נספגים כולם.
מכסים את הסיר במגבת ומניחים בצד ל-20 דקות בערך.
איך מבשלם אורז מלא? צריך להשרות לפני?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 11th, 2016 at 18:31
כאן יש סרטון
https://youtu.be/TTV0hjXhu0I
[Reply]
הי עינת ונעים מאד,
אם המאש מונבט עדיין צריך לבשלו לחוד או שאפשר יחד עם האוז (אורז פרסי מלא)?
תודה רבה ותמיד נהנת לקבל רעיונות חדשים ומגוונים ובעיקר בריאים!
חג שמח
גלי
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 1st, 2012 at 17:04
תודה גלי 🙂
במיוחד כשהמאש מונבט רצוי לבשל אותו בנפרד, מכיוון שהוא דורש אפילו פחות זמן בישול
[Reply]