1/2 כוס עדשים ירוקות – רצוי להשרות מינימום שעה לפני הבישול
בצל גדול קצוץ
3 עגבניות גדולות בשלות קצוצות
כף שמן זית
מלח, פלפל, פפריקה חריפה, כמון
מאדים בצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה)
מוסיפים עגבניות ומבשלים כ-15 דקות
מוסיפים את העדשים ותבלינים ומבשלים כשעה, או עד שהנוזלים מתאדים
האם לבשל את העגבניות (15 דקות) בסיר מכוסה כדי להשאיר את הנוזלים?
אכן 🙂
1. חצי כוס עדשים לפני השריה?
2. בשלב כלשהו צריך להוסיף מים?
עדשים לפני השריה.
אין צורך להוסיף מים. יש מלא נוזלים מהעגבניות
המנה האהובה עלי! תודה רבה 🙂
תודה 🙂
נהדר, פשוט וטעים!
תודה רבה!
תודה 🙂
אפשר להוסיף אורז?
בוודאי 🙂
לא צריך להוסיף מים?
אין צורך במים
א- מכיוון שהעדשים כבר מושרות
ב- מכיוון שיוצאים הרבה נוזלים מהעגבניות
תודה.
יצא מעולה. תוספת מדהימה לארוחה.
האם כאן הכוונה שהעדשים כבר מבושלים?
לא. מבשלים אותן יחד עם העגבניות
יצא ממש טעים!
מעולה! תודה על השיתוף 🙂
נהדר