• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

מתכון לקציצות טופו טבעוניות

מיני קורס מתנה
קציצות טופו טבעוניות
  • אפשר להקפיא
  • לחמם בתנור

בערך 12 קציצות (תלוי בגודל)

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

מצרכים

חבילת טופו – 300 גרם
חופן פטרוזיליה/כוסברה קצוץ
3 בצל ירוק קצוצים (גם החלק הלבן)
2 כפות טחינה גולמית מלאה (רצוי אורגנית)
2 כפות רוטב סויה איכותי
1/2 כוס נבט חיטה או קווקר (או קמח עדשים/חומוס לגרסה ללא גלוטן)
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם (לטעום לפני שמוסיפים)

איך מכינים

למעוך את הטופו עם מועך תפוחי אדמה

לערבב בקערה את כל החומרים ביחד

להוסיף מלח פלפל ולערבב שוב

לטחון עם בלנדר מוט

לחמם תנור ל- 180 מעלות

ליצור קציצות או לביבות עם הידיים ולהניח על נייר אפיה

אפשר למרוח קצת שמן זית מלמעלה (לא חובה)

לאפות כ-15-20 דקות

המדריך הזה יעזור לך להתחיל לאכול בריא – ללא עלות – כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ כאן עכשיו >>>

צפיות 5,107
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

מרק שעועית אדומה וסלק

מרק שעועית אדומה וסלק טבעוני

פלפלים ממולאים טבעוני

מתכון לפלפלים ממולאים באורז ועדשים

בצל ירוק טופו טחינה נבט חיטה סויה קווקר

67 תגובות

  1. שני הגב מרץ 24, 2022 בשעה 16:10

    היי, האם צריך להפוך את הקציצות לצד השני בזמן האפייה? תודה

    • עינת שגיא הגב מרץ 24, 2022 בשעה 16:16

      אפשר. אבל לא חובה 🙂

  2. נולי הגב מאי 6, 2018 בשעה 17:24

    Wow
    אחלה קציצות 🙂
    גם בטיגון וגם באפיה הן יוצאות מדהים.

  3. הודיה הגב יוני 11, 2017 בשעה 10:32

    היי הכנתי בפעם עם הראשונה ויצא מעדן פעם ראשונה שהשתמשתי בטופו
    אבל בפעם השנייה היה להם ריח חמוץ כזה יש לך מושג ה זה יכול לנבוע?

    • עינת שגיא הגב יוני 20, 2017 בשעה 13:11

      הי הודיה. כנראה שהטופו עצמו היה מקולקל. חשוב להריח אותו לפני השימוש. הם נוטים להתקלקל מהר.

  4. נוגה הגב ספטמבר 9, 2016 בשעה 13:04

    אני הכנתי ויצאו הרבה קציצות (עוד לא טעמתי, אבל זה נראה מעולה בינתיים).
    לדעתך אפשר להקפיא את הקציצות ולזרוק לתוך רוטב מוכן כשרעבים? או שאחרי הקפאה הן יתפרקו?
    מה לגבי להקפיא בתוך רוטב מוכן?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 9, 2016 בשעה 13:51

      בטח. זה מה שאני עושה 🙂

  5. מושית הגב יולי 10, 2016 בשעה 13:21

    הקציצות יצאו טעימות,למרות שהיתה לי פטרוזילה ושמתי פירורי לחם במקום הקוואקר.
    הבעיה היא המרקם,הוא משחתי בפנים ולא נגיס.זה קצת מבעס.יש מה לעשות?

    • עינת שגיא הגב יולי 10, 2016 בשעה 16:27

      אפשר לאפות אותן קצת יותר, או אולי לשים יותר פירורי לחם

  6. עידית הגב אוקטובר 24, 2015 בשעה 06:51

    היי,
    עד כמה הכוסברה משמעותית במתכון?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 24, 2015 בשעה 15:27

      לא משמעותית 🙂

  7. ליטל הגב יולי 24, 2015 בשעה 11:25

    היי,
    כדאי להכניס תפוח אדמה מגורד?

    • עינת שגיא הגב יולי 24, 2015 בשעה 11:54

      סורי, לא ניסיתי בעצמי, כך שלא יכולה להמליץ או לא להמליץ

  8. אליס הגב מאי 21, 2015 בשעה 16:39

    היי!
    חייבת לשבח את המתכון, יצא נהדר!
    אומנם טיפה יבש בהתחלה (גוש טופו שלא הכרתי עד היום + סחטתי אותו…) אבל טיפ טיפה מים פה ושם תיקנו הכל!
    בנוסף הכנתי אותן מעט יותר עבות אבל יצא מושלם, קריספי מבחוץ ונימוח מבפנים.
    שוב תודה!

    • עינת שגיא הגב מאי 21, 2015 בשעה 19:37

      איזה כיף 🙂 תודה !

  9. Evi הגב נובמבר 4, 2014 בשעה 23:50

    הכנתי את זה היום, עם רוטב עגבניות מרוקאי לדגים, חריף מעט. יצא פשוט מדהים. תודה 🙂

    • עינת שגיא הגב נובמבר 5, 2014 בשעה 17:20

      נהדר 🙂 תודה !

  10. איילת הגב אוקטובר 24, 2014 בשעה 18:53

    הכנתי היום לארוחת שישי, יצא מעולה! שלושת הילדים הבררניים אהבו מאוד ואפילו בעלי הסקפטי.. ממליצה בחום על המתכון, גם קל להכנה, גם נראה מצוין וגם טעיםםם. תודה עינת 🙂

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 24, 2014 בשעה 19:54

      תודה !! איזה כיף לשמוע 🙂

  11. דקלה הגב ספטמבר 26, 2014 בשעה 21:04

    הכנסתי עכשיו לאפייה מנסה בלי שמן בכלל , הוספתי קצת מים לתערובת וגם שקדים במקום סויה הלכתי על רוטב טריקי זהו נראה איך יצא מהתנור. שנה טובה וטעימה

  12. אסתי הגב יולי 16, 2014 בשעה 09:26

    הכנתי, יצא מצוין!
    תודה.

  13. אור הגב יוני 3, 2014 בשעה 09:02

    הי, נראה נהדר !
    שתי שאלות:
    1.במקום להשתמש במועך תפו"א אפשר להשתמש במעבד מזון? מה עדיף?
    2.גם כשהייתי אוכל חיות (לצערי), לא הצלחתי לעשות רוטב עגבניות כמו בתמונה. זה רוטב עגבניות כמו של פסטה, או רוטב של רסק עגבניות?
    אם זה רסק אשמח לקבל מתכון, תודה 🙂
    3.אם אני רוצה לעשות קציצות ברוטב, גם אז לאפות? או לאפות פחות זמן ולהניח ברוטב את הקציצות שתתבשלנה?

    שוב, תודה רבה! 🙂

    • עינת שגיא הגב יוני 4, 2014 בשעה 07:12

      הי אור
      לדעתי אפשר להשתמש במעבד מזון, אבל אולי כדאי גם למעוך
      את הטופו בידיים אחרי מעבד המזון, על מנת שלא ישאר פירורים
      רוטב העגבניות שבתמונה אכן מרסק עגבניות, אבל אפשר להכין גם מעגבניות טריות
      מתכון לרוטב עם רסק – מטגנים בצל מוסיפים רסק וכמות שווה של מים, מערבבים
      מביאים לרתיחה, מוסיפים תבלינים, ומבשלים כ-15 דקות (אם רוצים רוטב דליל) או יותר אם רוצים רוטב סמיך
      רצוי לאפות את הקציצות לפני ההכנסה לרוטב על מנת שלא יתפרקו
      אני ממליצה לשמור את הקציצות בנפרד מהרוטב במקרר
      בהצלחה 🙂

  14. מיכל הגב מאי 9, 2014 בשעה 12:43

    היי, עינת 🙂
    באיזה שלב מוסיפים את הקציצות לרוטב?
    זה בסדר להכניס אותן אחרי האפיה?
    והרוטב צריך להיות כזה חצי-מוכן כשמכניסים אליו את הקציצות, נכון? כלומר שהכל יתבשל ביחד…

    תודה!
    מיכל

    • עינת שגיא הגב מאי 9, 2014 בשעה 12:58

      הי מיכל
      הייתי נותנת להן להתקרר קצת ולהתייצב לפני הכניסה לרוטב
      הרוטב יכול להיות מוכן לגמרי כשמכניסים אותן
      הן לא צריכות הרבה זמן להתבשל ברוטב. רק לספוג טעמים
      בהצלחה 🙂

  15. shir הגב אפריל 24, 2014 בשעה 16:33

    הקציצות ממש התפרקו לי, איפה טעיתי?

    • עינת שגיא הגב אפריל 24, 2014 בשעה 21:36

      מאוד מוזר
      האם טחנת הכל עם בלנדר מוט?

  16. מיכאל הגב אפריל 22, 2014 בשעה 22:01

    אני משתגע לעשות קציצות טופו עם עדשים ירוקות תוכלי לעזור לי להבין אין לחבר בניהן 🙂 תודה מראש

    • עינת שגיא הגב אפריל 23, 2014 בשעה 16:21

      הי מיכאל
      לא צריכה להיות בעיה
      פשוט לפורר טופו להוסיף עדשים מונבטות להוסיף ירק או שניים
      לדוגמא פלפל אדום וגזר, להוסיף תבלינים
      לטחון הכל יחד עם בלנדר מוט
      לוודא שהתערובת יציבה (לא רטובה מדי ולא יבשה מדי)
      ולאפות בתנור
      🙂

  17. ענבל חלפון הגב ינואר 2, 2014 בשעה 19:26

    קציצות נהדרות! זו תגובתי השניה לאחר פעם שניה שאני מכינה את הקציצות, עם תובנות נוספות…
    לפי דעתי בטיגון הן יוצאות קצת פחות טעימות, אבל בבישול בתוך רוטב זה באמת טעים, וכבר 2 חברים ביקשו את המתכון!
    מה שכן, לדעתי צריך יותר רוטב סויה ובכלל קצת יותר תיבול, או לחילופין (מה שלא ניסיתי), להשרות את הטופו באיזה רוטב טעים למשך כמה שעות, שיספוג טעמים, ואז לקצץ קציצות. נראה לי יכול להיות מעניין.
    וגם – מאוד מפתיע עד כמה העיסה נוח לעבודה ולא מתפרקת! בבישול כדאי להיזהר כשהופכים את הקציצות בתוך הרוטב, כי הן רכות, אבל אחרי שהן מצטננות ומגיעות לטמפרטורת החדר, יש להן גם אחרי בישול מרקם מעולה ולא מתפרק! תודה רבה (:

    • עינת שגיא הגב ינואר 4, 2014 בשעה 15:42

      תודה על השיתוף והעדכון 🙂

  18. מיכל הגב דצמבר 20, 2013 בשעה 10:37

    וואלה יצא ממש ממש טעים !!

    אכלנו אני ובן זוגי, ועוד חבר- ושניהם אמרו שהקציצות דגים מעולות !!!!

    • עינת שגיא הגב דצמבר 20, 2013 בשעה 11:33

      איזה כיף 🙂
      תודה על השיתוף!

  19. חמוטל הגב דצמבר 12, 2013 בשעה 17:10

    וואו באתי לבשר שיצא מעולה!!! תודה לך. בזכותך עכשיו אני אוהבת טופו

    • עינת שגיא הגב דצמבר 13, 2013 בשעה 15:42

      גדול!
      איזה כיף 🙂
      תודה רבה!

  20. ענבל חלפון הגב דצמבר 3, 2013 בשעה 18:05

    אוי, יצא נפלא!
    הוספתי גם שום וקצת יותר סויה והכנסתי לרוטב בלי אפיה לפני כן – לא התפרק ויצא בטעם שממש מזכיר קציצות דגים! אולי התיבול קשור… דווקא מגניב! 🙂 שאפו!

    • עינת שגיא הגב דצמבר 4, 2013 בשעה 15:13

      מגניב! תודה 🙂

  21. yael הגב נובמבר 20, 2013 בשעה 13:41

    אפשר להוסיף רסק עגבניות לבלילה?

    • עינת שגיא הגב נובמבר 22, 2013 בשעה 10:02

      לא ניסיתי. אולי להוסיף בהדרגה ולבדוק שהבלילה לא רטובה מדי
      אחרת הקציצות לא יהיו יציבות

  22. אורה הגב נובמבר 20, 2013 בשעה 09:37

    שלום, איך מדפיסים את המתכון הנפלא הזה? לא רואה לחצן של הדפס

    • עינת שגיא הגב נובמבר 22, 2013 בשעה 10:05

      כרגע אין לחצן הדפסה, אפשר להעתיק את הטקסט לקובץ וורד ולהדפיס

  23. פאק עוף! אוסף מתכונים ללא תרנגולים מבית שותפות למטבח « משחקת באוכל הגב אוקטובר 31, 2013 בשעה 11:36

    […] קציצות טוף של עינת שגיא, בישול בריא עם עינת […]

  24. טל הגב יולי 18, 2013 בשעה 05:43

    עינת שלום… רציתי לשאול האם הוספת ביצה לתערובת תשפר את הקציצה? והאם ניתן להשתמש בבצל רגיל אם אין בצל ירוק? תודה רבה יום נעים

    • עינת שגיא הגב יולי 18, 2013 בשעה 11:45

      אני לא משתמשת בביצים ולכן לא אוכל להמליץ לך
      אפשר בהחלט להחליף את הבצל הירוק בבצל רגיל

  25. שמשי הגב אפריל 15, 2013 בשעה 14:31

    האחיינית שלי אלרגית לשומשום. מה אפשר לשים במקום טחינה? 🙂

    • עינת שגיא הגב אפריל 16, 2013 בשעה 06:29

      לא ניסיתי בעצמי, אבל אולי חמאת שקדים ?

      • שמשי הגב אפריל 16, 2013 בשעה 10:15

        היא אלרגית גם לשקדים 🙂 אולי זרעי פשתן במים. בכל מקרה הכנתי אתמול לעצמי עם טחינה ויצא מעולה

        • עינת שגיא הגב אפריל 16, 2013 בשעה 10:28

          מגניב 🙂
          נסה קודם בלי טחינה ותבדוק אם התערובת נראית לך מספיק דביקה (נסה להכין קציצה ותבדוק אם היא יציבה). יכול להיות שאפשר פשוט לוותר על הטחינה…

  26. רוני הגב מרץ 27, 2013 בשעה 12:32

    איזה אתר מעולה!!!
    שמחה שגיליתי אותך, אכן מלכת הקציצות.. 🙂
    ושאלה ספציפית: איך עשית את הרוטב?
    תודה!

    • עינת שגיא הגב מרץ 27, 2013 בשעה 12:36

      תודה רוני 🙂

      הרוטב הוא רוטב "פסטה" פשוט
      מאדה בצל בשמן עד ריכוך
      מוסיפה עגבניה קצוצה ורסק עגבניות בלי סוכר
      מוסיפה מים – כמות המים תלויה במידת הסמיכות שאוהבים
      מרתיחה. מוסיפה מלח פלפל, אפשר גם פפריקה חריפה או אבקת צ'ילי
      אפשר להוסיף שום כתוש
      בזיליקום טרי
      בקיצור, אפשר להשתגע 🙂

      בהצלחה!
      עינת

      • רוני הגב מרץ 27, 2013 בשעה 13:19

        מצוין, תודה רבה. 🙂

        • רוני הגב מרץ 30, 2013 בשעה 10:38

          עינת יצא מדהים!!!
          לא היה בצל ירוק אז עשיתי עם פטרוזיליה והמון כוסברה.
          כוסברה גם ברוטב האדום והכל על אורז (עם בצל, עגבניות שרי ושמיר)
          וקיבלנו את אחת הארוחות הכיפיות ביותר שיצא לנו לאכול בזמן האחרון!
          אה, ופירורי לחם במקום נבט-חיטה.
          יחי הגיוון! 🙂

        • עינת שגיא הגב מרץ 30, 2013 בשעה 10:46

          יהההייי 🙂 איזה כיף!
          תודה רבה על העדכון 🙂

  27. יפעת הגב מרץ 18, 2013 בשעה 10:03

    שאלה

    כמה לטחון עם המוט בלנדר?
    נראה כאילו הירוקים במצב שלם בתמונה?

    • עינת שגיא הגב מרץ 18, 2013 בשעה 15:17

      לטחון עד לקבלת תערובת אחידה
      אפשר לטחון עם הירוקים ואפשר להוסיף אותם אחרי
      זה לא קריטי

  28. מיטל הגב ינואר 8, 2013 בשעה 15:10

    אם עושים את הקציצות ברוטב עגבניות, אפשר לשים אותם ישר בתוך הרוטב או שחייבים לאםות אותם קודם??

    • עינת שגיא הגב ינואר 8, 2013 בשעה 18:53

      רצוי לאפות אותן קודם
      כדי שלא יתפרקו ברוטב

  29. טלי הגב ינואר 5, 2013 בשעה 05:31

    תודה רבה על המתכון! אפילו אחי, הקרניבור המושבע, אכל מהם בתיאבון ולא ניחש שהקציצות ברוטב עגבניות הן מסויה. (והוא אמר שיכחיש הכל אם אספר על כך למישהו…)!

    • עינת שגיא הגב ינואר 5, 2013 בשעה 07:28

      חחח! גדול!
      איזה כיף 🙂
      תודה רבה על השיתוף!

  30. דפנה הגב אוקטובר 6, 2012 בשעה 06:44

    הכנתי אותם הבוקר שוב אבל הפעם עם חצי כוס קמח אורז מלא במקום נבט חיטה או קוואקר יצא מעדן עכשיו אכניס אותם לרוטב עגבניות

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 6, 2012 בשעה 10:05

      מעולה! תודה דפנה 🙂

  31. יעל הגב אוגוסט 7, 2012 בשעה 14:47

    יצא מעולה ואני כל כך שמחה.
    תודה רבה.
    אני מתרגשת כבר לנסות דברים חדשים.

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 7, 2012 בשעה 16:22

      איזה כיף 🙂
      גם אני שמחה 🙂 🙂

  32. יעל הגב אוגוסט 7, 2012 בשעה 11:27

    שלום עינת,
    אני חדשה כאן.
    האם אפשר להשתמש בקמח רגיל אם אין לי נבט חיטה או קוואקר?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 7, 2012 בשעה 12:01

      הי יעל
      ברוכה הבאה 🙂

      כן, אפשר להשתמש בקמח, רצוי קמח מלא, או קמח חומוס
      ואפשר גם להשתמש בפירורי לחם

      בתאבון 🙂

  33. דפנה הגב מאי 19, 2012 בשעה 17:51

    עינת עינת פשוט יצא מעדן. הכנתי אותם ללא רוטב וכל כך טעים ונימוח בפה. בלנדר מוט חזק פשוט עושה את כל העבודה.

    • עינת שגיא הגב מאי 19, 2012 בשעה 18:10

      איזה כיף! תודה דפנה 🙂
      אני מתה על הקציצות האלה!

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס