לפרוס את הטופו לאצבעות שמנות
לערבב בקערית קמח עדשים ותבלינים
להוסיף מים בהדרגה ותוך כדי ערבוב עד שמגיעים למרקם של תערובת סמיכה (כמו תערובת של פנקייק)
להוסיף פנימה את אצבעות הטופו
לחמם מעט שמן במחבת נון-סטיק
לטגן את אצבעות הטופו עד הזהבה, להפוך מדי פעם
עינתוש , ייצא מעולה !!! מהשאריות הכנו חביתית שייצאה טעימה. יופי של ציפוי.
את משו
[Reply]
אפשר קמח חומוס במקום קמח עדשים ?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 8th, 2016 at 17:46
כן. בוודאי
[Reply]
אפשר גם בתנור?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 30th, 2016 at 17:30
לא ניסיתי. מוזמנת לנסות ולדווח 🙂
אם מה שמדאיג אותך זה ה"טיגון", אז זה לא באמת טיגון. זה כמו להכין חביתה מקמח עדשים/חומוס
[Reply]