קציצות טופו ובטטה
תגובה אחת
השארת תגובה
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים בטטות מגורדות ומערבבים
מוסיפים כמה כפות מים, מכסים ומבשלים 4-5 דקות, עד שהבטטות משנות צבע
לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים
מוסיפים תבלינים ומערבבים
חותכים את הטופו לקוביות וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם "גבינתי"
מערבבים את הבטטה עם הטופו
מניחים בצד לצינון 10-15 דקות
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 25 דקות, הופכים את הקציצות בזהירות
ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
אני גם הוספתי קצת טימין ורוזמרין קצוץ מוסיף עוד טעם טוב