בצל סגול גדול קצוץ
2 בטטות בינוניות קלופות ומגורדות
חבילת טופו (300 גרם)
כפית מלח
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית כורכום
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים בטטות מגורדות ומערבבים
מוסיפים כמה כפות מים, מכסים ומבשלים 4-5 דקות, עד שהבטטות משנות צבע
לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים
מוסיפים תבלינים ומערבבים
חותכים את הטופו לקוביות וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם "גבינתי"
מערבבים את הבטטה עם הטופו
מניחים בצד לצינון 10-15 דקות
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 25 דקות, הופכים את הקציצות בזהירות
ואופים 10 דקות נוספות
צפיות 7,056
לפוסט הזה יש 4 תגובות
הי עינת,
אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך והיום עשיתי את הקציצות טופו ובטטה ויצא טעים מאוד. רציתי לשאול אם אפשר לעשות את אותו מתכון עם ירק אחר במקום בטטה. סלק? גזר? תפו"א?
היי עינת
עם פפריקה מתוקה במקום פפריקה חריפה יתאים?
תודה ושבוע טוב .
כן. רק קחי בחשבון שזה טיפה ישפיע על הטעם.
אני גם הוספתי קצת טימין ורוזמרין קצוץ מוסיף עוד טעם טוב