קציצות טופו ובטטה
3 תגובות
השארת תגובה
בצל סגול גדול קצוץ
2 בטטות בינוניות קלופות ומגורדות
חבילת טופו (300 גרם)
כפית מלח
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית כורכום
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים בטטות מגורדות ומערבבים
מוסיפים כמה כפות מים, מכסים ומבשלים 4-5 דקות, עד שהבטטות משנות צבע
לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים
מוסיפים תבלינים ומערבבים
חותכים את הטופו לקוביות וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם "גבינתי"
מערבבים את הבטטה עם הטופו
מניחים בצד לצינון 10-15 דקות
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 25 דקות, הופכים את הקציצות בזהירות
ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת
עם פפריקה מתוקה במקום פפריקה חריפה יתאים?
תודה ושבוע טוב .
כן. רק קחי בחשבון שזה טיפה ישפיע על הטעם.
אני גם הוספתי קצת טימין ורוזמרין קצוץ מוסיף עוד טעם טוב