מוקפץ טופו חציל וברוקולי
2 תגובות
השארת תגובה
להעביר קוביות טופו לקערה
להוסיף שמן זית, 1/2 כפית מלח ופלפל שחור גרוס ולערבב
להעביר את הטופו לתבנית גדולה, ולפנות מקום לחציל
אותו הדבר לעשות עם החציל ולהעביר לתבנית לצד הטופו
לצלות את הטופו והחציל בתנור עד הזהבה קלה של החציל
כשהטופו והחציל מוכנים –
לטגן בצל בשמן קוקוס עד הזהבה קלה
להוסיף שום קצוץ ולטגן דקה נוספת תוך כדי ערבוב
להוסיף 2 כפות שמן שומשום
להוסיף ברוקולי, חציל וטופו ולערבב
לערבב בקערית רוטב סויה, חומץ תפוחים וסילאן, להוסיף למחבת ולערבב
להמשיך לטגן עד שהרוטב מסמיך כ-5 דקות
להגיש חם עם או בלי אורז מלא
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
המתכון נקרא נהדר רק לא ברור בשביל מה צריך לאפות את הטופו והחציל ואחכ להעביר למחבת להמשך.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 31st, 2019 at 06:11
הי נעמי 🙂 הסיבה שאני אופה אותם בתנור קודם, היא כדי לצמצם את הזמן שלהם במחבת. א – כי בזמן שהם בתנור אני פנויה לעשות דברים אחרים 🙂 ב- כי אם הם יהיו במחבת יותר מדי זמן הם יהפכו לרכים מדי ולא ישמרו על הפריכות שלהם. אבל ממש לא חייבים להכין בדרך הזו 🙂 זו פשוט הדרך שהכי נוחה לי.
[Reply]