טופו וירקות בקרם קשיו
3 תגובות
השארת תגובה
בצל קצוץ
10 עגבניות שרי קצוצות
חציל קטן
כוס/כוס וחצי ברוקולי חתוך לפרחים קטנים
חבילת טופו (300 גרם) – חתוך לקוביות
3 חופנים קשיו טבעי
1/2 כפית מלח + כפית נוספת
פלפל שחור גרוס
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-200 מעלות
חותכים את החציל לקוביות בגודל 1סמ
מעבירים את קוביות החציל לקערה, מוסיפים מעט שמן זית, 1/2 כפית מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים היטב
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה יחד עם הברוקולי, וקולים בתנור עד ריכוך והשחמה קלה
מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים עגבניות וממשיכים לטגן, מוסיפים קוביות חציל ומערבבים.
מוסיפים כפית מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים
מוסיפים את הברוקולי וקוביות הטופו ומערבבים
טוחנים את הקשיו עם מעט מלח ומים עד כיסוי, עד לקבלת מרקם אחיד ושמנתי.
מוסיפים כוס מים וטוחנים שוב.
מוסיפים את קרם הקשיו לסיר ומערבבים.
מרתיחים, ומבשלים כ-20 דקות.
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
בס"ד
אם אני לא אוכלת חציל.. במה אפשר להחליף אותו?
באיזה ירק שאת אוהבת. זה לא קריטי.
המתכון מענין לידיעתך לא מומלץ להשתמש בטופו הוא עשוי מסויה והוא מאד מעובד אני אוכלת ללא גלוטן ואני צמחונית על כבול טבעונות