קדרת אורז, חומוס וירקות
4 תגובות
השארת תגובה
להעביר לסיר את כל החומרים חוץ מהתבלינים
לערבב
להביא לרתיחה
להוסיף תבלינים ולערבב
לבשל כחצי שעה על אש נמוכה
לחמם תנור ל-100 מעלות
להעביר לכלי שמתאים לתנור, לאפות בתנור 6 שעות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
וואו מתכון מדהים!!! האורז הכי טעים שאכלתי! תודה!
הכנתי לשבת… יצא כמו חמין
טעים עשיר מזין !!
בס"ד
אם אני לא אוכלת חציל… במה אפשר להחליף אותו?
יכולה להחליף בבטטה או בכל ירק אחר שאוהבת