תבשיל בטטה ואפונה
2 תגובות
השארת תגובה
בצל סגול קצוץ
2 בטטות קטנות חתוכות לקוביות בגודל 1סמ בערך
כוס אפונה קפואה (לא להפשיר, להוציא ממש לפני שמוסיפים לסיר)
כ-20 עגבניות שרי קצוצות
3 שיני שום קלופות
כוס מים
+ 1/2 כוס מים
חופן קשיו טבעי
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה מלח גס טבעי
שמן זית
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
לטגן בצל בשמן עד הזהבה קלה
אם צריך, מדי פעם אפשר להוסיף כף מים כדי שלא ידבק או ישרף
לטחון בבלנדר (או בקערה עם בלנדר מוט) עגבניות ושום עד למרקם חלק ולהוסיף לבצל
להוסיף תבלינים ולערבב
להוסיף קוביות בטטה, אפונה וכוס מים ולערבב
להביא לרתיחה
להנמיך אש, לכסות סיר ולבשל כ-20 דקות
לטחון חופן קשיו עם חצי כוס מים וקורט מלח עד לקבלת מרקם חלק ללא פירורים או גושים
להוסיף לתבשיל ולערבב
מכבים את האש
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
מעדן שהוכן לערב שבת
הכנתי!!! יצא טעים מאדדדדדד!!!!