לביבות כרובית טבעוניות אפויות
3 תגובות
השארת תגובה
(20 לביבות)
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
קילו כרובית (משקל ללא עלים)
בצל קצוץ
שן שום קצוצה
2-3 כפות קמח עדשים (מתחילים עם 2 ובודקים את התערובת)
מעט שמן זית לטיגון
+ 2 כפות שמן נוספות
1/4 כפית פפריקה
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית מלח + עוד קצת
פלפל שחור גרוס
בלנדר מוט
נייר אפייה
מחממים תנור ל-200 מעלות
מפרקים את הכרובית לפרחים מניחים בתבנית על נייר אפייה, מפזרים מלח ופלפל מלמעלה, וקולים בתנור עד השחמה קלה
בינתיים מטגנים בצל בשמן עד הזהבה
כשהבצל מוכן, מוסיפים שום ומטגנים תוך כדי ערבוב כדקה
מעבירים את הכרובית לקערה וטוחנים עם בלנדר מוט, עד לקבלת מרקם אחיד
מוסיפים קמח עדשים, שמן, בצל מטוגן ותבלינים, מערבבים וטוחנים שוב
יוצרים לביבות, מניחים בתבנית על נייר אפייה ואופים כ-20 דקות. הופכים את הלביבות בזהירות ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הכנתי עם עדשים כתומים מושרים שטחנתי, ויתר המרכיבים
יצא אחלה
הי אילנית. לא ניסיתי בעצמי. לדעתי בכרובית הקפואה יש יותר נוזלים, אז אולי זה יפגע במרקם הסופי. אפשר לבדוק 🙂
היי
יש אפשרות להכין מכרובית קפואה ?