קציצות אורז ואפונה טבעוניות אפויות
השארת תגובה
מבשלים את האורז – מרתיחים 2 כוסות מים. ברתיחה מוסיפים מעט שמן זית, 1/2 כפית מלח ואורז, מערבבים ומרתיחים שוב.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 40 דקות.
מחממים את האפונה במחבת נקייה עד שהיא מוכנה לאכילה.
מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה.
טוחנים עם בלנדר מוט (אפשר לטחון את כל התערובת ואפשר לטחון רק כ-2/3 ממנה). מערבבים שוב.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
יוצרים קציצות עם הידיים ומניחים בתבנית על נייר אפייה (התערובת קצת דביקה..).
אחרי 30 דקות הופכים את הקציצות (ממש בזהירות!) ואופים 15 דקות נוספות.
* שימו לב – הקציצות ממש עדינות ושבריריות. אני ממליצה להפוך עם מלקחיים סיליקון בצורת תרבד (כמו בתמונה). כל צורה אחרת יכולה לפצוע אותן ולפרק אותן.
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.