1/2 כוס אורז מלא
כפית שמן שומשום
2 כפות מים
2 כפות רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
כף מייפל אמיתי או סילאן
בצל ירוק קצוץ
פטריות פורטובלו קצוצות
אפונה
מבשלים את האורז
חולטים את האפונה
מורחים כפית שמן שומשום על מחבת נון-סטיק ומקפיצים את הפטריות, הבצל והאפונה מספר דקות
מערבבים פנימה את האורז וממשיכים לטגן תוך כדי בחישה
בקערה מערבבים מים, סויה, שום, מייפל/סילאן ויוצקים פנימה
מבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים
היי ,
האורז צריך להיות מבושל לפניי ?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 22nd, 2015 at 06:47
כתוב "מבשלים את האורז" 🙂
[Reply]
הכנתי ויצא טעים טעים טעים 🙂
[Reply]
הכנתי בבית,יצא טעים! (:
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מרץ 23rd, 2011 at 19:57
🙂 מעולה! תודה על השיתוף
[Reply]