תבשיל שעועית, תפוחי אדמה וירקות
7 תגובות
השארת תגובה
בצל סגול בינוני קצוץ
2 כוסות גזר מגורד
2 כוסות רצועות כרוב
כ-10 עגבניות שרי קצוצות
כ-4 תפוחי אדמה קטנים, קלופים וחתוכים לרבעים
כף סילאן
שמן זית
1.5 כוסות שעועית לבנה מבושלת
1/4 כפית מלח + כפית ורבע נוספות
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מטגנים בצל וכרוב בשמן עם כף סילאן ו-1/4 כפית מלח עד ריכוך והזהבה קלה
מוסיפים עגבניות וגזר, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-5-10 דקות
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים 2 כוסות מים ומרתיחים
מוסיפים תפוחי אדמה ושעועית, מערבבים ומבשלים כשעה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי
אפשר שעועית לבנה קפואה?
בהחלט
הי רונית. צודקת, שכחתי לציין.. מטגנים בשמן. הוספתי במתכון 🙂 תודה!
הי עינת,
האם מטגנים את הכרוב והבצל בשמן או בלי שמן?
הכנתי לשבת
יצא מעדן
תודה
האם אפשר גם עם שעועית אדומה?
בהחלט