חומוס ותפוחי אדמה בתנור

חומוס ותפוחי אדמה בתנור

2 בצלים סגולים בינוניים קצוצים
2 כוסות כרוב קצוץ
כוס וחצי גרגירי חומוס מבושלים
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות בגודל 1סמ
שמן זית
כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

מחממים תנור ל-200 מעלות

במחבת גדולה מטגנים בצל וכרוב עד הזהבה קלה (אם נדבק מוסיפים כף/שתיים מים)
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מורידים מהאש

מערבבים בקערה (או במחבת עצמה, אם היא מספיק גדולה) את הבצל המטוגן עם החומוס וקוביות תפוחי האדמה

מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים

5 תגובות על “חומוס ותפוחי אדמה בתנור”

  1. היי עינת
    חומוס קפוא מתאים ?
    לבשל אותו על פי האריזה על גבי השקית ?
    בתודה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים