חומוס ותפוחי אדמה בתנור
5 תגובות
השארת תגובה
2 בצלים סגולים בינוניים קצוצים
2 כוסות כרוב קצוץ
כוס וחצי גרגירי חומוס מבושלים
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות בגודל 1סמ
שמן זית
כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-200 מעלות
במחבת גדולה מטגנים בצל וכרוב עד הזהבה קלה (אם נדבק מוסיפים כף/שתיים מים)
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מורידים מהאש
מערבבים בקערה (או במחבת עצמה, אם היא מספיק גדולה) את הבצל המטוגן עם החומוס וקוביות תפוחי האדמה
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת
חומוס קפוא מתאים ?
לבשל אותו על פי האריזה על גבי השקית ?
בתודה .
מתאים. אין צורך לבשל מראש.
הרבה תודה!!!
נראה תבשיל משהו.. יש אפשרות להחליף את החומוס בשעועית לבנה יבשה? תודה!
בהחלט אפשר להשתמש בשעועית לבנה. אבל היא צריכה להיות כבר אחרי השריה, הנבטה ובישול.