לביבות ירקות טבעוניות אפויות

לביבות ירק אפויות

(יוצאות בערך 10 לביבות, תלוי בגודל שלהן)

בצל בינוני קצוץ
חצי כרוב לבן קטן קצוץ
גזר קטן מגורד
זוקיני קטן מגורד
1/2 כוס קמח עדשים
שמן זית
כפית/כפית וחצי מלח טבעי גס
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פפריקה חריפה

מטגנים בצל עד הזהבה
מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עד ריכוך, מערבבים מדי פעם
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מניחים בצד לצינון כ-10 דקות

מוסיפים קמח עדשים ומערבבים
לשים עם הידיים כך שהכל יתערבב וידבק היטב

מחממים תנור ל-200 מעלות

יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל-25 דקות
הופכים את הלביבות ומכניסים לתנור ל-10 דקות נוספות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים