כ-30 עגבניות שרי עגולות – חתוכות לרבעים
2 בצלים סגולים קצוצים
2 כפות סילאן טבעי ללא סוכר
2 כפות חומץ תפוחים טבעי
מיץ מלימון שלם
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית מלח נוספת
2.5 כוסות של פרחי כרובית וברוקולי קטנים
חבילת טופו (300 גרם) חתוך לקוביות 1סמ
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
מחממים שמן בסיר, מוסיפים בצלים, סילאן וכפית מלח אחת
מערבבים ומטגנים עד קירמול
מוסיפים עגבניות, מיץ לימון, חומץ וכפית מלח נוספת ומערבבים
מבשלים כ-20 דקות
טוחנים הכל עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב חלק
מוסיפים כוס מים ומערבבים
מוסיפים כרובית, ברוקולי וטופו ומערבבים
מרתיחים, מכסים עם חצי מכסה ומבשלים כ-40 דקות / שעה
צפיות 2,705
לפוסט הזה יש 8 תגובות
יצא טעים מאוד מאוד!
איזה כיף 🙂 תודה על העדכון!
יצא מעולה
הוספתי ג'ינג'ר ופלפל ירוק חריף בשביל העוקץ ושמתי (יותר מאשר במתכון) כורכום קפוא (של דורות).
מעל אורז עגול מלא.
דליש!
נשמע מעולה 🙂 תודה
הכנתי ומאד טעים, תודה.
כיף לשמוע 🙂 תודה יהודית
הי עינת, תודה על המתכון, נראה טעים!
שאלה: אם אני לא אוכלת כרובית או ברוקולי, איזה ירק אחר את ממליצה לשים בתבשיל במקום?
הי שושי. אפשר להשתמש באיזה ירקות שרוצים 🙂 מה שאת אוהבת – חציל, פלפל, בטטה… מה שבא 🙂