לביבות כרובית וברוקולי ללא גלוטן

לביבות כרובית וברוקולי

2 כוסות פרחי כרובית קלויים בתנור עם מלח ופלפל (בערך חצי כרובית קטנה)
2 כוסות פרחי ברוקולי קלויים בתנור עם מלח ופלפל (בערך ראש ברוקולי)
1/4 כוס קמח עדשים
1/4 כוס קשיו טחון (חופן גדול לפני שטוחנים)
4 כפות שמן זית
בצל קטן או חצי בצל בינוני – קצוץ
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

מערבבים הכל יחד
טוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה

מחממים תנור ל-200 מעלות

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה

אופים 25 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות

5 תגובות על “לביבות כרובית וברוקולי ללא גלוטן”

    • היי גלילה. לא הייתי 'מטביעה' אותן ברוטב. הן לא מספיק יציבות (לא כמו קציצות). כן אפשר לאכול עם מטבל טחינה או מטבל קשיו בסגנון יוגורט/שמנת עם או בלי תוספות כמו שום, עירית, שמיר (אם אוהבים 🙂 ).

  1. הקציצות נראות מעולה.
    מה אפשר לשים במקום קמח עדשים? אני נמנעת מפחמימות בגלל דיאטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים