לביבות כרובית וברוקולי ללא גלוטן
5 תגובות
השארת תגובה
2 כוסות פרחי כרובית קלויים בתנור עם מלח ופלפל (בערך חצי כרובית קטנה)
2 כוסות פרחי ברוקולי קלויים בתנור עם מלח ופלפל (בערך ראש ברוקולי)
1/4 כוס קמח עדשים
1/4 כוס קשיו טחון (חופן גדול לפני שטוחנים)
4 כפות שמן זית
בצל קטן או חצי בצל בינוני – קצוץ
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מערבבים הכל יחד
טוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 25 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
תודה רבה עינת!
היי עינת
קציצות מעולות .
איזה רוטב אפשר לשדך לקציצות ?
היי גלילה. לא הייתי 'מטביעה' אותן ברוטב. הן לא מספיק יציבות (לא כמו קציצות). כן אפשר לאכול עם מטבל טחינה או מטבל קשיו בסגנון יוגורט/שמנת עם או בלי תוספות כמו שום, עירית, שמיר (אם אוהבים 🙂 ).
שימי יותר קשיו
הקציצות נראות מעולה.
מה אפשר לשים במקום קמח עדשים? אני נמנעת מפחמימות בגלל דיאטה