בטטה וכרובית בנזיד עדשים
השארת תגובה
קולים את פרחי הכרובית וקוביות בטטה בתנור על 200 מעלות, כרבע שעה
מניחים בסיר בינוני בצל, עגבניות ועדשים כתומות, מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה
כשהמים בסיר רותחים, מוסיפים תבלינים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר עם מכסה קצת פתוח ומבשלים כ-20 דקות. מערבבים מדי פעם.
טוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק (אם הסיר לא עמוק מספיק, מעבירים לכלי צר יותר ועמוק, טוחנים, ומחזירים חזרה לסיר)
מוסיפים את הכרובית והבטטה ומערבבים
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.