פשטידת בטטה וזוקיני
השארת תגובה
2.5 כוסות בטטה מגורדת
2.5 כוסות זוקיני מגורד
בצל בינוני קצוץ
חבילת טופו
כוס קמח עדשים
3 כפות שמז
1.5 כפיות מלח גס
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-200 מעלות
מפוררים לתוך קערה את הטופו, מוסיפים בצל וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק
מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב
לשים עם הידיים כדי שהכל ידבק עד לקבלת תערובת אחידה
מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית משומנת, מהדקים ומשטחים
אופים בתנור כ-50 דקות
מתאפקים עד שהפשטידה מצטננת ומתגבשת ורק אז חותכים
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.