פשטידת בטטה וזוקיני

פשטידת בטטה וזוקיני

2.5 כוסות בטטה מגורדת
2.5 כוסות זוקיני מגורד
בצל בינוני קצוץ
חבילת טופו
כוס קמח עדשים
3 כפות שמז
1.5 כפיות מלח גס
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה

מחממים תנור ל-200 מעלות

מפוררים לתוך קערה את הטופו, מוסיפים בצל וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק
מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב
לשים עם הידיים כדי שהכל ידבק עד לקבלת תערובת אחידה

מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית משומנת, מהדקים ומשטחים
אופים בתנור כ-50 דקות

מתאפקים עד שהפשטידה מצטננת ומתגבשת ורק אז חותכים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים