לביבות בטטה וזוקיני

לביבות בטטה וזוקיני

(14 לביבות)
3 כוסות בטטה מגורדת
1 כוס זוקיני מגורד
בצל קצוץ
1/2 כוס קמח עדשים
כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה

מערבבים את הירקות
מחממים מעט שמן במחבת ומוסיפים את הירקות
מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות. מערבבים מדי פעם.

מעבירים את הירקות לקערה, מוסיפים קמח עדשים ותבלינים ומערבבים.
מניחים להצטנן כדי שנוכל לעבוד עם הידיים.

מחממים תנור ל-200 מעלות

יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה

אופים כ-30 דקות או עד שהצד התחתון משחים מעט (איך יודעים? אחרי 20 דקות הופכים לביבה אחת ובודקים).

הופכים את הלביבות בזהירות ואופים 10 דקות נוספות

4 תגובות על “לביבות בטטה וזוקיני”

  1. שלום עינת,
    עדשים מזיק לי.
    האם אפשר להשתמש בקמח שיפון או כוסמין או כוסמת במקום קמח עדשים ?

  2. הקציצות יוצאות טובות וטעימות. זה הצטרף למתכונים שבשגרת השבוע. קל טעים ומזין.
    תודה רבה על המתכון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים