לביבות בטטה וזוקיני
4 תגובות
השארת תגובה
(14 לביבות)
3 כוסות בטטה מגורדת
1 כוס זוקיני מגורד
בצל קצוץ
1/2 כוס קמח עדשים
כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מערבבים את הירקות
מחממים מעט שמן במחבת ומוסיפים את הירקות
מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות. מערבבים מדי פעם.
מעבירים את הירקות לקערה, מוסיפים קמח עדשים ותבלינים ומערבבים.
מניחים להצטנן כדי שנוכל לעבוד עם הידיים.
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים כ-30 דקות או עד שהצד התחתון משחים מעט (איך יודעים? אחרי 20 דקות הופכים לביבה אחת ובודקים).
הופכים את הלביבות בזהירות ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
שלום עינת,
עדשים מזיק לי.
האם אפשר להשתמש בקמח שיפון או כוסמין או כוסמת במקום קמח עדשים ?
בהחלט. אפשר להשתמש באיזה קמח שרוצים.
הקציצות יוצאות טובות וטעימות. זה הצטרף למתכונים שבשגרת השבוע. קל טעים ומזין.
תודה רבה על המתכון.
איזה כיף 🙂 תודה לילך!