טופו, אפונה וכרובית עטופים בקרם קשיו
השארת תגובה
חבילת טופו (300 גרם) – חתוך לקוביות בגודל 1סמ
כרובית מפורקת לפרחים קטנים
כוס אפונה קפואה – מופשרת
חופן קשיו טבעי
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כורכום
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-200 מעלות
מעבירים את פרחי הכרובית לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד השחמה קלה
טוחנים את הקשיו עם מים רק עד כיסוי, עד לקבלת מרקם חלק
מוסיפים 1/4 כוס מים וטוחנים שוב
מוסיפים לקשיו את התבלינים ומערבבים היטב
מעבירים לסיר את הטופו, הכרובית והאפונה
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב
מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5-10 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.