טופו-תירס
3 תגובות
השארת תגובה
(11 יחידות)
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
חבילת טופו קשה – מפורר או חתוך לקוביות
2 בצלים קטנים או 1 בינוני – קצוצים
1.5 כוסות גרגירי תירס טרי (ישר מהקלח) (אפשר גם פחות)
1/4 כוס עדשים כתומות
1.5 כפיות מלח גס
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מעושנת
מטגנים בצל עד הזהבה
מוסיפים גרגירי תירס ומטגנים 3-4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב
מוסיפים תבלינים ומערבבים
טוחנים את הטופו בקערה עד לקבלת מרקם חלק
טוחנים את העדשים במטחנת תבלינים ומוסיפים לטופו
מוסיפים לקערה את הבצל והתירס ומערבבים היטב
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים מעין קציצות בצורת אליפסה ומועכים בין הידיים
(תכלס, אפשר באיזו צורה שרוצים)
מניחים בתבנית על נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-20 דקות
הופכים בזהירות ואופים 10 דקות נוספות
רצוי להכניס למקרר כשהם עדיין חמימים, כדי שלא יתייבשו
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
תודה רבה!
בהחלט 🙂
האם במקום לטחון את העדשים ניתן להשתמש בקמח עדשים?
תודה!