ירקות קלויים בתנור

ירקות קלויים בתנור

ברוקולי / כרובית / בטטה / פטריות
מחממים תנור ל-200 מעלות
ברוקולי וכרובית – מפרקים לפרחים
בטטה – פורסים את הבטטה ל"צ'יפסים" גדולים
פטריות – קוצצים את הרגליים 
מניחים בתבנית על נייר אפייה, מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס מלמעלה, ואופים בתנור עד שמשחים קלות (זהירות שלא יישרף)

 

פרוסות חציל 

מחממים תנור ל-200 מעלות
פורסים חציל לפרוסות בעובי 1סמ
מניחים בתבנית על נייר אפייה
מורחים מעל כל פרוסה מעט שמן זית בעזרת מברשת
מכניסים לתנור ל-20-30 דקות או עד שמשחים קלות

שומר צלוי בבלסמי
1 שומר ענק או 2 בינוניים
2 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור גרוס
תבנית קטנה שתכיל בדיוק את השומר
מחממים תנור ל-200 מעלות
פורסים את השומר ל-4 מוציאים את הליבה והגבעולים (שומרים למרק)
מניחים בתבנית (בלי נייר אפייה) מפזרים שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל
מכניסים לתנור למשך שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים