ירקות קלויים בתנור
השארת תגובה
ברוקולי / כרובית / בטטה / פטריות
מחממים תנור ל-200 מעלות
ברוקולי וכרובית – מפרקים לפרחים
בטטה – פורסים את הבטטה ל"צ'יפסים" גדולים
פטריות – קוצצים את הרגליים
מניחים בתבנית על נייר אפייה, מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס מלמעלה, ואופים בתנור עד שמשחים קלות (זהירות שלא יישרף)
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
פרוסות חציל
מחממים תנור ל-200 מעלות
פורסים חציל לפרוסות בעובי 1סמ
מניחים בתבנית על נייר אפייה
מורחים מעל כל פרוסה מעט שמן זית בעזרת מברשת
מכניסים לתנור ל-20-30 דקות או עד שמשחים קלות
שומר צלוי בבלסמי
1 שומר ענק או 2 בינוניים
2 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור גרוס
תבנית קטנה שתכיל בדיוק את השומר
מחממים תנור ל-200 מעלות
פורסים את השומר ל-4 מוציאים את הליבה והגבעולים (שומרים למרק)
מניחים בתבנית (בלי נייר אפייה) מפזרים שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל
מכניסים לתנור למשך שעה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.