• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

פשטידת קישואים כרישה ופלפלים קלויים

מיני קורס מתנה

 

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

 

 

 

 

 

4 קישואים מגוררים

כרישה

פלפל אדום

פלפל צהוב

בצל מגורר

2 שורש פטרוזיליה מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות

כף שמן זית + כף שמן זית

¾ כוס קמח מלא

¼ כוס קווקר עדין

מלח פלפל פפריקה חריפה

מחממים תנור ל- 180 מעלות

חותכים את הפלפלים לרבעים, מניחים בתבנית על נייר אפייה, עם הקליפה כלפי מעלה. מפזרים שיני שום קלופות שלמות גדולות מסביב, ומכניסים לתנור עד שהפלפלים משחימים – בערך 20-30 דקות.

מוציאים ומניחים בצד לצינון.

בכף שמן מאדים את הכרישה עד הזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה). מניחים בצד לצינון

בסיר קטן מבשלים את שורשי הפטרוזיליה כ-10 דקות, עד ריכוך. ומועכים לפירה

סוחטים היטב את הקישואים המגוררים – ה-י-ט-ב! אחרת הפשטידה תישאר מימית

מערבבים הכל יחד ומעבירים הכל לתבנית משומנת.

מכניסים לתנור ל-50-60 דקות.

צפיות 868
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

תבשיל אורז בטטה חציל וכרובית

מתכון טבעוני של אורז בטטה וירקות

פשטידת ירקות טבעונית ללא גלוטן

מתכון לפשטידת ירקות טבעונית

פשטידת כרישה ובטטה

מתכון לפשטידת כרישה ובטטה טבעונית

פשטידות תירס אישיות טבעוניות

מתכון טבעוני לפשטידות תירס אישיות

לביבות כרישה וחציל טבעוניות ואפויות

לביבות כרישה וחציל טבעוניות ואפויות

סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע!

סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע!

17 תגובות

  1. נעה הגב מאי 18, 2015 בשעה 15:36

    תודה עינת! לאיזו תבנית הפשטידה מתאימה?

    • עינת שגיא הגב מאי 19, 2015 בשעה 12:28

      הי נעה. אני לא יודעת בדיוק מה הגודל שלה
      אבל היא מלבנית קטנה

  2. ליאן הגב מאי 1, 2013 בשעה 17:48

    היי!

    האם השום גם נכנס לפשטידה..?

  3. ליאן הגב מאי 1, 2013 בשעה 17:41

    היי!

    האם השום גם אמור להיכנס..?

    • עינת שגיא הגב מאי 2, 2013 בשעה 12:25

      הי ליאן
      לא, השום לא קשור לפשטידה
      אבל אם את אוהבת, את יכולה להכניס אותו 🙂

  4. אלון הגב פברואר 1, 2013 בשעה 11:05

    שלום רב.
    אתמול בלילה ניסיתי את הפשטידה.
    היא יצאה נהדר!
    האישה שאיתי ( ספק דלקת ריאות 🙁 ) אכלה בתיאבון חצי מהפשטידה!
    בשילוב עם סלט ירקות עלים , וסיידר חם ( ללא סוכר וצבע מאכל ) זו הייתה ארוחה בריאה ונהדרת.
    נראה לי כי בפעם הבאה אשים קצת יותר פלפלים.
    האם זה אפשרי?
    ושוב, תודה רבה

    • עינת שגיא הגב פברואר 1, 2013 בשעה 11:14

      הי אלון
      איזה יופי! כיף לשמוע
      קצת פחות כיף על הדלקת ריאות… שתרגיש טוב!!
      אפשר בהחלט להוסיף עוד פלפלים
      רק לדאוג שיהיה איזון בין היבשים לנוזלים לפני שמכניסים לתנור
      כדי שהפשטידה תהיה יציבה אחרי האפיה
      בהצלחה

  5. יואב הגב יוני 8, 2012 בשעה 14:41

    וכמה שיני שום? לא כתוב.

    • עינת שגיא הגב יוני 8, 2012 בשעה 15:00

      4-5 מספיק

  6. יואב הגב יוני 8, 2012 בשעה 14:20

    אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין מלא?

    • עינת שגיא הגב יוני 8, 2012 בשעה 14:59

      בהחלט. ואפילו רצוי

  7. ליאורה אושר הגב דצמבר 13, 2011 בשעה 10:27

    הכנתי… יצא מעולה … יאמייי דלישסססס

    • עינת שגיא הגב דצמבר 13, 2011 בשעה 10:39

      איזה כיף 🙂
      תודה על השיתוף!

      עינת

  8. בתיה קיונסון הגב אוקטובר 4, 2011 בשעה 11:33

    מה אפשר לשים במקום הפלפלים (אני לא אוכלת פלפלים)
    תודה
    בתיה שנה טובה וגמר חתימה טובה

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 4, 2011 בשעה 12:19

      הי בתיה
      לדעתי את יכולה להחליף אותם בכל ירק אחר שאת אוהבת
      או פשוט להוסיף עוד קישואים

      בהצלחה 🙂

  9. חדוה הגב מרץ 6, 2011 בשעה 12:24

    יאמי, תודה.
    לא מסירים את הקליפה מהפילפלים לפני הכנסתם לפשטידה?

    • עינת שגיא הגב מרץ 6, 2011 בשעה 12:28

      🙂 תודה
      לא. ממש לא צריך להסיר את הקליפה. אני אף פעם לא מסירה
      🙂 זה החלק הכי טעים
      ?מעבר לזה, רוב הסיבים נמצאים בקליפה. לא חבל

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס