טווארמה (טופו בסגנון שווארמה)
6 תגובות
השארת תגובה
לחתוך את הטופו ל-2
לגרד את הטופו בחלק הרחב של הפומפיה ולהעביר לקערה גדולה
להוסיף לטופו את התבלינים ולפזר מלמעלה שמן זית
לערבב היטב (אבל בעדינות) כך שכל הטופו יתעטף בתבלינים
להניח בצד
בינתיים, במחבת רחבה מטגנים את רצועות הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים את הטופו וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב (בעדינות) כ-10-15 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
מתכון מהיר וטעים להפליא!
אין לי פומפיה כמצוין במתכון, אז השתמשתי בקולפן 🙂
איזה כיף 🙂 תודה!
הי עינת
לאחרונה אני מכינה המון מתכונים שלך.
היום הכנתי את הטופוארמה – טעיםםםם, פתרון קל מזין ומהיר לצהרים.
כל הכבוד
תודה רבה אורנה 🙂 כיף לשמוע!
מתכון פשוט ומוצלח ממש!
אצלנו הוא נטרף.
לא היתה לי פפריקה מעושנת וגם לא פפריקה חריפה, אז השתמשתי בתבלין לפרגיות במקום – להיט :-).
איזה כיף! 🙂 תודה!