½ כוס כוסמת
½ כוס מאש
חופן צנוברים
כף שמן זית
בצל קצוץ
מלח פלפל
כפית כמון
להרתיח מים, להוסיף חצי כפית מלח ברתיחה, להוסיף את הכוסמת ולבשל כ- 15 דקות, או עד שהיא מתבקעת. לסנן ולשטוף היטב.
לבשל את המאש במים כ-20 דקות. לסנן.
לאדות בצל בכף שמן עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה. אם צריך, להוסיף כף מים מדי פעם).
להוסיף את הצנוברים ולהמשיך 2-3 דקות.
להוסיף תבלינים ולערבב.
להוסיף כוסמת ומאש ולערבב מספר דקות על אש נמוכה.
להוריד מהאש. לכסות ולהניח בצד ל-10 דקות מינימום.
במילה אחת – מעולה!!!!!!
היתה לי ארוחת צהריים בעבודה 🙂
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 12th, 2013 at 21:05
איזה כיף 🙂 תודה!
[Reply]
אני כל כך שמחה שעשיתי כמות כפולה:)))))
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 3rd, 2012 at 15:12
מזל שלפעמים את זוכרת :))
[Reply]
אתמול הכנתי את התבשיל, יצא מעולה – טעים-משביע. בסוף הבישול הוספתי כוסברה טריה קצוצה וערבבתי אותה בתוך התבשיל המוכן.
אני ממליצה בחום !
תודה רבה עינת.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מרץ 13th, 2011 at 08:11
יאמ! נשמע טעים
🙂 תודה על העדכון רותי
[Reply]