½ כוס כוסמת
½ כוס מאש
חופן צנוברים
כף שמן זית
בצל קצוץ
מלח פלפל
כפית כמון
להרתיח מים, להוסיף חצי כפית מלח ברתיחה, להוסיף את הכוסמת ולבשל כ- 15 דקות, או עד שהיא מתבקעת. לסנן ולשטוף היטב.
לבשל את המאש במים כ-20 דקות. לסנן.
לאדות בצל בכף שמן עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה. אם צריך, להוסיף כף מים מדי פעם).
להוסיף את הצנוברים ולהמשיך 2-3 דקות.
להוסיף תבלינים ולערבב.
להוסיף כוסמת ומאש ולערבב מספר דקות על אש נמוכה.
להוריד מהאש. לכסות ולהניח בצד ל-10 דקות מינימום.
צפיות 1,820
לפוסט הזה יש 8 תגובות
בוקר טוב עינת
מכינה בלי הצנוברים ובלי בצל רק עם כוסמת ומאש.
האם עדיין יצא טעים?
בלי לטגן בשמן או איך עדיף להכין שיצא טעים?
תודה מראש .
ויום נפלא.
היי עינת. לא ממליצה להכין בלי בצל וצנוברים, הם נותנים את כל הטעם כאן 🙂
במילה אחת – מעולה!!!!!!
היתה לי ארוחת צהריים בעבודה 🙂
איזה כיף 🙂 תודה!
אני כל כך שמחה שעשיתי כמות כפולה:)))))
מזל שלפעמים את זוכרת :))
אתמול הכנתי את התבשיל, יצא מעולה – טעים-משביע. בסוף הבישול הוספתי כוסברה טריה קצוצה וערבבתי אותה בתוך התבשיל המוכן.
אני ממליצה בחום !
תודה רבה עינת.
יאמ! נשמע טעים
🙂 תודה על העדכון רותי