מחממים מעט שמן במחבת נון-סטיק
מוסיפים את הבצלים והגזרים, מערבבים, ומטגנים עד ריכוך
טוחנים את הטופו עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק
מחממים תנור ל-200 מעלות
מעבירים לקערה את הטופו, הירקות, התבלינים וקמח העדשים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת, מהדקים ומשטחים
אופים בתנור כ-50 דקות
הי מיכל. הטופו הוא זה שמחזיק את הפשטידה… אולי יעבוד עם גבינת קשיו, אבל לא ניסיתי, אז לא יכולה להגיד בוודאות. אם את מנסה, אשמח לעדכון 🙂
[Reply]
את הטופו במה ניתן להחליף?
[Reply]
הי שושי. אפשר עם קמח חומוס, רק קחי בחשבון שהוא קצת משתלט על הטעם.
[Reply]
(ההערה הקודמת היתה שאלה.. סליחה שכחתי להוסיף ׳?׳)
[Reply]
אפשר עם קמח חומוס במקום קמח עדשים כתומות
[Reply]