פפרדלה בטטה בזעתר

בטטה בתנור

3 בטטות דקות וארוכות (זו הכמות שנכנסה לי בתבנית – אפשר כמובן להגדיל או להקטין כמויות לפי הצורך)
כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס
כפית תבלין זעתר
2 כפות שמן זית

מחממים תנור ל-200 מעלות

בעזרת קולפן יוצרים רצועות בטטה דקות ומעבירים לקערה
מוסיפים לקערה שמן זית ותבלינים ומערבבים עם הידיים היטב כדי שכל רצועות הבטטה יתעטפו בטעמים
מרפדים תבנית בנייר אפייה
מעבירים את רצועות הבטטה לתבנית ומפזרים באופן שווה

קולים בתנור כ- 20 דקות

בטטה בתנור
לפני
אחרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים