פפרדלה בטטה בזעתר
השארת תגובה
מחממים תנור ל-200 מעלות
בעזרת קולפן יוצרים רצועות בטטה דקות ומעבירים לקערה
מוסיפים לקערה שמן זית ותבלינים ומערבבים עם הידיים היטב כדי שכל רצועות הבטטה יתעטפו בטעמים
מרפדים תבנית בנייר אפייה
מעבירים את רצועות הבטטה לתבנית ומפזרים באופן שווה
קולים בתנור כ- 20 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.