קציצות עדשים שחורות Share this on WhatsApp 2 כוסות עדשים שחורות מונבטותבצל קטן קצוץפלפל אדום קטן קצוץ3 חופנים שקדים טבעיים – טחונים לאבקהחופן פטרוזיליה – לקצוץ דקכף שמן לטיגון הבצל + 2 כפות שמן נוספותכפית מלחפלפל שחור גרוס1/2 כפית כורכום1/2 כפית פפריקה מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים פלפל אדום וממשיכים לטגן מספר דקות עד ריכוךמערבבים בקערה את כל החומריםטוחנים עם בלנדר מוטמחממים תנור ל-200 מעלותיוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייהאופים 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות שיתוףShare this on WhatsApp יש לך שאלה על המתכון? הצליח לך ובא לך לפרגן? מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק מתכונים בריאים קלים וטעימיםקבוצה ציבורית · 18,525 חבריםהצטרפו לקבוצהבואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר 2 תגובות לירון הגב אוגוסט 28, 2019 בשעה 06:07 איך את טוחנת את השקדים? [Reply]עינת שגיא Reply:אוגוסט 28th, 2019 at 08:45 יש לי מטחנה קטנה שבה אני טוחנת שקדים, קשיו וכל מה שצריך 🙂 כזה http://tinyurl.com/yxelgqg8 [Reply] השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה Click to cancel reply
איך את טוחנת את השקדים? [Reply]עינת שגיא Reply:אוגוסט 28th, 2019 at 08:45 יש לי מטחנה קטנה שבה אני טוחנת שקדים, קשיו וכל מה שצריך 🙂 כזה http://tinyurl.com/yxelgqg8 [Reply]
איך את טוחנת את השקדים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוגוסט 28th, 2019 at 08:45
יש לי מטחנה קטנה שבה אני טוחנת שקדים, קשיו וכל מה שצריך 🙂
כזה http://tinyurl.com/yxelgqg8
[Reply]