קציצות עדשים שחורות
4 תגובות
השארת תגובה
2 כוסות עדשים שחורות מונבטות
בצל קטן קצוץ
פלפל אדום קטן קצוץ
3 חופנים שקדים טבעיים – טחונים לאבקה
חופן פטרוזיליה – לקצוץ דק
כף שמן לטיגון הבצל
+ 2 כפות שמן נוספות
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים פלפל אדום וממשיכים לטגן מספר דקות עד ריכוך
מערבבים בקערה את כל החומרים
טוחנים עם בלנדר מוט
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת
אני מאוד וצה להכין את הקציצות האלה
העיניין הוא שכל מה שמנסה עם עדשים לא מבושלות
נשאר גם אחרי האפייה יבש ובלתי אכיל
ניסיתי לקצר זמן אפייה
להנמיך טמפטורה לא הולך
מה עוד אפשר לנסות
כדי להנות ממגוון המכונים שלך שמכילים גם עדשים ללא בישול?
תודה מראש
כמה זמן את משרה ומנביטה אותן?
איך את טוחנת את השקדים?
יש לי מטחנה קטנה שבה אני טוחנת שקדים, קשיו וכל מה שצריך 🙂
כזה http://tinyurl.com/yxelgqg8