מטגנים בצל עד הזהבה קלה
מוסיפים עגבניות שרי וממשיכים לטגן עד ריכוך
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים בטטה וכרובית ומערבבים
טוחנים קשיו עם מים עד כיסוי עד לקבלת מרקם חלק
מוסיפים 1/2 כוס מים וטוחנים שוב
מוסיפים לסיר ומערבבים
מבשלים כ-20 דקות או עד ריכוך הירקות
מתכון נחמד, אבל אני מעדיפה להשתמש בקרם קוקוס במקום קשיו טחון .
אוהבת את המתכונים שלך והעצות שלך .
שוש
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 5th, 2019 at 12:21
תודה שוש. מוזמנת לשנות איך שבא לך 🙂
אני מעדיפה קשיו מכיון שחלב קוקוס הוא מעובד, ואני משתדלת להשתמש בכמה שפחות מוצרים מעובדים.
בהצלחה
[Reply]