תבשיל כרובית ובטטה בעגבניות וקשיו
4 תגובות
השארת תגובה
בצל בינוני קצוץ
ראש כרובית קטן – מפורק לפרחים
בטטה בינונית – קלופה וחתוכה לקוביות
כ-10 עגבניות שרי תמר ענקיות קצוצות (1.5-2 כוסות אחרי קיצוץ)
2 חופנים קשיו
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מטגנים בצל עד הזהבה קלה
מוסיפים עגבניות שרי וממשיכים לטגן עד ריכוך
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים בטטה וכרובית ומערבבים
טוחנים קשיו עם מים עד כיסוי עד לקבלת מרקם חלק
מוסיפים 1/2 כוס מים וטוחנים שוב
מוסיפים לסיר ומערבבים
מבשלים כ-20 דקות או עד ריכוך הירקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
אוהבת אותך
צופיתוש 🙂 אוהבת אותך בחזרה!
מתכון נחמד, אבל אני מעדיפה להשתמש בקרם קוקוס במקום קשיו טחון .
אוהבת את המתכונים שלך והעצות שלך .
שוש
תודה שוש. מוזמנת לשנות איך שבא לך 🙂
אני מעדיפה קשיו מכיון שחלב קוקוס הוא מעובד, ואני משתדלת להשתמש בכמה שפחות מוצרים מעובדים.
בהצלחה