שעועית ירוקה, ברוקולי ואפונה
4 תגובות
השארת תגובה
שעועית ירוקה טריה (כ-400 גרם לפני ניקוי)
2 ראשי ברוקולי
2 כוסות אפונה קפואה
בצל קצוץ
שמן זית
כפית ורבע מלח
פלפל שחור לפי הטעם
+ מלח פלפל לפיזור בתבנית
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-200 מעלות
מנקים את השעועית ושוטפים
שוטפים את הברוקולי ומפרקים לפרחים קטנים
מניחים שעועית ירוקה וברוקולי בתבנית על נייר אפייה, מפזרים מעט מלח ופלפל
ומכניסים לתנור עד שהברוקולי טיפה משחים למעלה (כ-10-15 דקות)
מטגנים בסיר בצל בשמן זית עד הזהבה קלה
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים שעועית ירוקה, ברוקולי ואפונה ומערבבים
מבשלים כ-10 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
מאמינה שאפשר. אני פחות אוהבת, כי הם לא יוצאים קריספיים. אם את משתמשת בקפואים אין צורך לשים בתנור. קחי בחשבון שזה בטח ישפיע על התוצאה הסופית 🙂
הי עינת, אפשר להשתמש בברוקולי ושעועית קפואים? האם עדיין צריך לשים בתנור?
התכוונת לטגן הקשיו(לא בצל)נכון?
אופס. הקשיו לא קשור למתכון 🙂 התכוונתי לבצל. תיקנתי. תודה על תשומת הלב 🙂