פשטידת כרוב טבעונית
2 תגובות
השארת תגובה
לטגן כרישה, גזר, וכרוב עד ריכוך (אש נמוכה. סיר מכוסה. כרבע שעה)
להוסיף תבלינים ולערבב
לחמם תנור ל-200 מעלות
בעזרת בלנדר מוט לטחון טופו לממרח חלק
לטחון שקדים דק-דק
לערבב הכל יחד עד איחוד, לערבב עם הידיים (ממש כמו לישת בצק)
לשמן תבנית להעביר אליה את התערובת, ליישר ולהדק
להכניס לתנור ל- 40-50 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
מה אפשר במקום הטופו?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 27th, 2019 at 06:02
לא ניסיתי בעצמי, אבל שווה לנסות – לטחון 3 חופנים קשיו עם מעט מים עד שמתקבל מרקם חלק וסמיך.
[Reply]