פשטידת תפוחי אדמה טבעונית ללא גלוטן, ללא טופו
4 תגובות
השארת תגובה
מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עם מעט מלח עד ריכוך (כ-15-20 דקות)
בינתיים מטגנים את הכרישה עד ריכוך והזהבה קלה (אש נמוכה, סיר מכוסה)
את פרחי הכרובית והברוקולי קוצצים קטן-קטן
מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים הכל יחד : תפוחי אדמה, כרישה מטוגנת, פרחי כרובית וברוקולי, מלח פלפל
מערבבים היטב עם הידיים על מנת שהכל יידבק
מחממים תנור ל-200 מעלות
משמנים תבנית אינגליש ומעבירים אליה את התערובת. מסדרים יפה ומהדקים
אופים כ-40 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הי גלית. העמילן מתפוחי האדמה מדביק. אם את חוששת, את יכולה להוסיף מעט קמח עדשים או קמח חומוס.
מה מדביק את התערובת? איך זה לא מתפרק?
תודה רבה.
האם ניתן להשתמש בכרובית ובברוקולי קפואים?
תודה מראש!
הי זהבה. אישית, אני לא אוהבת להשתמש בכרובית וברוקולי קפואים, כי הם לא שומרים על הפריכות. אבל אולי דווקא במתכון הזה זה יעבוד. שווה לנסות 🙂