לביבות כרוב סגול
2 תגובות
השארת תגובה
כ-22 לביבות בגודל בינוני
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
2 בצלים בינוניים קצוצים
כרוב סגול קטן (600 גרם) קצוץ
2 גזרים (250 גרם) מגורדים
3 זוקיני (350 גרם) מגורדים
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
1.5 כוסות שקדים טבעיים
סיר סוטאז' או מחבת רחבה ועמוקה
מטגנים בצל עד הזהבה קלה
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים כרוב, גזר וזוקיני וממשיכים לטגן עד ריכוך הירקות (סבלנות, זה לוקח זמן)
מניחים בצד לצינון
טוחנים את השקדים לקמח, מוסיפים לירקות, מערבבים ומעסים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות, מניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים בתנור 30 דקות, הופכים את הלביבות ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
אם אני משתמשת בקמח שקדים ולא טוחנת השקדים לבד, האם הכמות היא כוס וחצי או פחות ?
תודה
תתחילי מכוס קמח שקדים. אם התערובת נראית לך רטובה מדי ולא יציבה, תוסיפי עוד בהדרגה.