פלאפל עדשים כתומות
3 תגובות
השארת תגובה
מצרכים:
חצי כוס עדשים כתומות שטופות היטב
בצל גדול קצוץ דק דק
גזר גדול קצוץ דק דק
שן שום קצוצה דק
5 כפות קווקר עדין
2 כפות פירורי לחם כוסמין
3 כפות טחינה גולמית
2 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
אופן ההכנה:
לבשל את העדשים במים עד התרככות, להקפיד שלא יאבדו צורה
לחמם תנור ל-180 מעלות
לערבב הכל ביחד
ליצור פלאפלים קטנים בעזרת מכשיר פלאפל
להניח על נייר אפייה ולהכניס לתנור
בערך 10-15 דקות
לשים לב שלא יישרפו
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת האם יש תחליף לקוואקר?
הכנתי היום. לא היו לי פירורי לחם כוסמין אז השתמשתי בתערובת מוכנה של פרג שהייתה לי במזווה. מאותה סיבה גם לא הוספתי מלח ופלפל – יצאתי מתוך הנחה שהסויה ופירורי הלחם יספיקו.
וואלה צדקתי!
יצא ממש טעים, חיסלתי כמות יפה עוד לפני שהגשתי בכלל 🙂
איזה כיף 🙂 תודה על העדכון דנה
האמת, שממש שכחתי מהמתכון הזה. העליתי אותו ממש מזמן
אז כיף כפול שהזכרת לי אותו 🙂