תפוחי אדמה ואפונה ברוטב קשיו קרמי
השארת תגובה
בצל קצוץ
3 תפוחי אדמה אדומים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כוסות אפונה קפואה
3 חופנים קשיו טבעי
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
שמן זית
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
לטגן בצל עד הזהבה
להוסיף תבלינים ולערבב
להוסיף קוביות תפוחי אדמה ולערבב
להוסיף 1/2 כוס מים, להרתיח
להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל את תפוחי האדמה כ-10 דקות
להוסיף אפונה ולערבב
לטחון קשיו עם מים עד כיסוי עד לקבלת מרקם חלק וסמיך
להוסיף את הקשיו לסיר ולערבב היטב
להעביר לאש קטנה, להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל כ-30 דקות או עד ריכוך תפוחי האדמה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.