פשטידת בטטה ותירס ללא גלוטן
השארת תגובה
2 קלחי תירס (כ-1-1.5 כוסות גרגירים)
בטטה בינונית (330 גרם)
2 בצלים פרוסים לרצועות דקות-דקות
3 חופנים קשיו טבעי
1/4 כוס קמח עדשים
1.5 כפיות מלח טבעי
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מפרידים את גרגירי התירס מהקלחים
מטגנים בצל עד הזהבה
טוחנים קשיו עם מים רק עד כיסוי עד לקבלת מרקם קרמי, אחיד וסמיך
מחממים תנור ל-200 מעלות
מגרדים בטטה לתוך קערה
מוסיפים את גרגירי התירס לבטטה
מערבבים פנימה את קרם הקשיו
מוסיפים קמח עדשים ותבלינים ומערבבים היטב עד שכל הרכיבים מתחברים
משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת
מכניסים לתנור ל-40 דקות או עד הזהבה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.