סלט סלק ובצל סגול
השארת תגובה
2 בצלים סגולים בינוניים פרוסים לחצאי פרוסות
4 סלקים בינוניים, קלופים ופרוסים לחצאי פרוסות
שמן זית
1 כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-200 מעלות
מעבירים את הירקות לקערה,
מוסיפים שמן זית מלח ופלפל ומערבבים היטב
מעבירים לתבנית שטוחה ורחבה ומכניסים לתנור ל- 30 דקות
מערבבים, ומכניסים ל-30 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.