פלאפל ברוקולי אפוי

פלאפל ברוקולי

כ- 25 פלאפלים

ברוקולי – 2 ראשים גדולים, או 4 קטנים (לנקות מעלים)
כוס קשיו
כ-3/4 כפית מלח
פלפל שחור גרוס

מחממים תנור ל-200 מעלות

מפרקים את הברוקולי לפרחים בינוניים, מניחים בתבנית על נייר אפייה וקולים בתנור עם מעט מלח ופלפל עד ריכוך או השחמה קלה
כשמוכן, מוציאים וקוצצים דק-דק

טוחנים קשיו עד לקבלת אבקה דקה

מערבבים ברוקולי וקשיו, מוסיפים תבלינים
וטוחנים הכל עם בלנדר מוט לקבלת תערובת אחידה

מחממים תנור ל-200 מעלות

יוצרים פלאפלים בעזרת מכשיר פלאפל
ומניחים בתבנית על נייר אפייה

אופים 15 דקות, הופכים בזהירות (רצוי בעזרת מלקחיים תרווד כמו בתמונה למטה)
ואופים 10 דקות נוספות

פלאפל ברוקולי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים