![פלאפל ברוקולי](https://cooking.einatnutrition.co.il/wp-content/uploads/2019/06/291e88b8cc9ea3eef254b93dba8592c0.jpg)
כ- 25 פלאפלים
ברוקולי – 2 ראשים גדולים, או 4 קטנים (לנקות מעלים)
כוס קשיו
כ-3/4 כפית מלח
פלפל שחור גרוס
מחממים תנור ל-200 מעלות
מפרקים את הברוקולי לפרחים בינוניים, מניחים בתבנית על נייר אפייה וקולים בתנור עם מעט מלח ופלפל עד ריכוך או השחמה קלה
כשמוכן, מוציאים וקוצצים דק-דק
טוחנים קשיו עד לקבלת אבקה דקה
מערבבים ברוקולי וקשיו, מוסיפים תבלינים
וטוחנים הכל עם בלנדר מוט לקבלת תערובת אחידה
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים פלאפלים בעזרת מכשיר פלאפל
ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 15 דקות, הופכים בזהירות (רצוי בעזרת מלקחיים תרווד כמו בתמונה למטה)
ואופים 10 דקות נוספות
![פלאפל ברוקולי](https://cooking.einatnutrition.co.il/wp-content/uploads/2019/06/aIMG_6400-1024x683.jpg)
צפיות 2,138