פלאפל ברוקולי אפוי
השארת תגובה
כ- 25 פלאפלים
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
ברוקולי – 2 ראשים גדולים, או 4 קטנים (לנקות מעלים)
כוס קשיו
כ-3/4 כפית מלח
פלפל שחור גרוס
מחממים תנור ל-200 מעלות
מפרקים את הברוקולי לפרחים בינוניים, מניחים בתבנית על נייר אפייה וקולים בתנור עם מעט מלח ופלפל עד ריכוך או השחמה קלה
כשמוכן, מוציאים וקוצצים דק-דק
טוחנים קשיו עד לקבלת אבקה דקה
מערבבים ברוקולי וקשיו, מוסיפים תבלינים
וטוחנים הכל עם בלנדר מוט לקבלת תערובת אחידה
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים פלאפלים בעזרת מכשיר פלאפל
ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 15 דקות, הופכים בזהירות (רצוי בעזרת מלקחיים תרווד כמו בתמונה למטה)
ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.