פרש רולס בסגנון סושי

פרש רולס בסגנון סושי

אני אוהבת פרש רולס. כי הם רעננים ומרעננים (כמו שמרומז מהשם שלהם..). זו מנה קלילה וקייצית, ואפשר להכין אותה בכל מיני צורות ובכל מיני טעמים.

הפעם הלכתי על סגנון סושי. הלכתי על הכי פשוט (ועל מה שהיה לי בבית). שילוב של אבוקדו, בטטה ומלפפון טרי.
ובמקום האורז הלבן יש לנו את דפי האורז (שעשויים אורז לבן) .

דפי האורז בדרך כלל מגיעים ב-2 גדלים . השתמשתי בגדולים.
חשוב לשים לב – לפעמים בתוך האריזה יש 2 סוגי דפים : לבנים ושקופים. חשוב להשתמש במתכון הזה בלבנים, כי השקופים דקים מדי ולא מחזיקים מעמד לאחר החיתוך.
חשוב להשתמש בסכין חדה מאוד, אחרת הרול נמעך.

אפשר לאכול עם או בלי רוטב סויה. טעים כך או כך. 

גללו למטה למתכון המלא -> 

כאמור, במילוי השתמשתי באבוקדו, בטטה (פרוסות בטטה שצליתי בתנור עם מלח ופלפל, וחתכתי לרצועות) ומלפפון חתוך לגפרורים
אבל אפשר להשתמש בכל מילוי שאוהבים

מכינים קערה שטוחה עם מי ברז
מכינים אבוקדו פרוס, בטטה פרוסה ומלפפון פרוס
מניחים דף אורז בקערת המים לחצי דקה
חשוב שהדף לא יהיה רטוב מדי או רך מדי אחרת הוא לא יתגלגל
כדאי להוציא את הדף כשהוא עדיין קצת קשיח

את המילוי מניחים בדיוק באמצע הדף בשורה (כמו בתמונה)
מקפלים את הצדדים, מקפלים את החלק העליון על המילוי, עד הסוף
וממש כמו שמגלגלים סושי, דוחפים את המילוי פנימה תוך כדי גלגול

גיוונים :
גפרורי גזר
אצבעות טופו צלוי
אצבעות חביתת חומוס
פטריות שיטאקי
אספרגוס או שעועית ירוקה
גפרורי סלק טרי
בצל ירוק
חסה

פרש רולס בסגנון סושי

2 תגובות על “פרש רולס בסגנון סושי”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים