פטריות ועגבניות שרי ממולאות
השארת תגובה
מצרכים:
סלסילת פטריות שמפיניון
20 עגבניות שרי
בצל קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
צרור בזיליקום קצוץ
2 כפות פירורי לחם כוסמין
חופן אגוזים קצוצים דק
מיץ מלימון שלם
מלח פלפל
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות
להפריד את רגלי הפטריות ולקצוץ דק
לטגן בצל קצוץ עם רגלי הפטריות
להוסיף שום ולטגן דקה נוספת
להוריד מהאש
לערבב עם: בזיליקום, פירורי לחם, אגוזים, מיץ לימון, מלח ופלפל
להוריד לעגבניות השרי את החלק העליון ולרוקן אותן בכפית
למלא את הפטריות והעגבניות ולהניח בתבנית על נייר אפייה
לאפות כ-10 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.