מצרכים:
סלסילת פטריות שמפיניון
20 עגבניות שרי
בצל קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
צרור בזיליקום קצוץ
2 כפות פירורי לחם כוסמין
חופן אגוזים קצוצים דק
מיץ מלימון שלם
מלח פלפל
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות
להפריד את רגלי הפטריות ולקצוץ דק
לטגן בצל קצוץ עם רגלי הפטריות
להוסיף שום ולטגן דקה נוספת
להוריד מהאש
לערבב עם: בזיליקום, פירורי לחם, אגוזים, מיץ לימון, מלח ופלפל
להוריד לעגבניות השרי את החלק העליון ולרוקן אותן בכפית
למלא את הפטריות והעגבניות ולהניח בתבנית על נייר אפייה
לאפות כ-10 דקות
צפיות 1,068