לביבות עדשים בציפוי פריך
השארת תגובה
שוטפים את העדשים ומסננים
מעבירים לסיר קטן וממלאים מים רק עד כיסוי העדשים. מביאים לרתיחה.
נותנים למים לרתוח עד שהם כמעט מתאדים לגמרי.
מערבבים כל הזמן כדי שהעדשים יתבשלו באופן אחיד.
כשהמים מתאדים, מוסיפים עוד חצי כוס מים וממשיכים לבשל.
עדיין תוך כדי ערבוב, עד שהמים מתאדים לגמרי.
אם נדבק, מכבים את האש, מכסים את הסיר, ונותנים לו "לשבת" 5 דקות.
מעבירים את העדשים לקערה גדולה
מטגנים בצל אחד עד הזהבה. מוסיפים לקערה.
מוסיפים לקערה גם את הבצל השני והגזרים המגורדים, תבלינים ומערבבים
טוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים 4 כפות שמן זית ומערבבים שוב
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות, ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מעבירים לקערית קטנה את פירורי הלחם או השומשום (או גם וגם)
לוקחים לביבה מהתבנית, טובלים אותה בציפוי ומצפים אותה עד כיסוי, ומחזירים לתבנית
כך עושים עם כל הלביבות, או רק חלק, איך שבא לכם
אופים 20 דקות, הופכים בזהירות, ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.