פטריות בגריל
השארת תגובה
5 פטריות פורטובלו גדולות – חתוכות לפרוסות
2 כפות שמן זית
2 כפות רוטב סויה
1 כף סילאן טבעי ללא תוספת סוכר
1 כפית פפריקה מעושנת
פלפל שחור גרוס
מלח
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-200 מעלות
מעבירים את הפטריות לקערה גדולה
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה
מוסיפים את הרוטב לפטריות ומערבבים היטב, כך שכל הפטריות יהיו עטופות ברוטב
מניחים בתבנית על נייר אפייה
מפזרים מעט מלח ופלפל שחור מלמעלה
קולים בתנור כ-10 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.