פטריות בגריל

פטריות בגריל
לפני

5 פטריות פורטובלו גדולות – חתוכות לפרוסות
2 כפות שמן זית
2 כפות רוטב סויה
1 כף סילאן טבעי ללא תוספת סוכר
1 כפית פפריקה מעושנת
פלפל שחור גרוס
מלח

מחממים תנור ל-200 מעלות

מעבירים את הפטריות לקערה גדולה
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה
מוסיפים את הרוטב לפטריות ומערבבים היטב, כך שכל הפטריות יהיו עטופות ברוטב

מניחים בתבנית על נייר אפייה
מפזרים מעט מלח ופלפל שחור מלמעלה

קולים בתנור כ-10 דקות

פטריות בגריל
אחרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים