שעועית ירוקה בתנור
2 תגובות
השארת תגובה
שעועית ירוקה טרייה – בעונה
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-200 מעלות
קוטמים את הקצוות הקשים
מעבירים את השעועית לקערה גדולה
מוסיפים שמן זית מלח פלפל ומערבבים היטב
מניחים בתבנית על נייר אפייה
קולים בתנור כ-10 דקות או עד השחמה קלה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
האם אפשר גם עם שעועית רפואה?
אני חושבת שכן. למרות שהיא כבר מבושלת. הטרייה יותר פריכה וטעימה 🙂