2 גזר מגורד
בצל מגורד
2 קישוא מגורד
2 כפות קמח מלא
2 כפות פירורי לחם
כף נבט חיטה
2 כפות טחינה
2-3 שיני שום מגורד
2 שורש פטרוזיליה מגורד
פטרוזיליה קצוצה
בצל ירוק קצוץ דק
כף שמן זית למריחה
מלח פלפל פפריקה חריפה
לחמם תנור ל-180 מעלות
מערבבים הכל יחד. סוחטים טוב טוב !!! שלא יישארו נוזלים.
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מורחים קצת שמן על כל לביבה
מכניסים לתנור ל-30 דקות, או עד שהלביבות משחימות.
אם הלביבות עדיין רטובות, מחזירים לתנור לחום נמוך לעוד 10 דקות.
שלום עינת, מה מדביק את הרכיבים ?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 12th, 2014 at 15:09
הרבה רכיבים : קמח, פירורי לחם, נבט חיטה, טחינה
[Reply]
הי עינת,
1. האם ניתן להחליף את הקמח המלא בקמח כוסמין?
2. האם ניתן להחליף את פירורי הלחם בפירורי לחם כוסמין אורגניים או בקוואקר מלא אורגני?
תודה,
חגית
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 2nd, 2012 at 17:24
הי חגית
כן. אפשר להחליף את הקמח בכל קמח אחר
אפשר גם להחליף את פירורי הלחם
[Reply]
היי עינת! הלביבות נראות טעימות(: רציתי לדעת מה יכל להחליף נבט חיטה? אין לי…תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 23rd, 2012 at 08:25
הי אלינור
אפשר להשתמש בקוואקר או פירורי לחם
[Reply]
שאת כותבת כף נבט חיטה למה את מתכוונת?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 30th, 2012 at 19:30
הי ליאת
כשאני אומרת נבט חיטה אני לא מתכוונת לנבטים
אלא למוצר הזה
http://www.marshal.co.il/aecommerce/c3364/16520.php
[Reply]
נשמע לי מעולה עינת..אני אנסה..תודה:)
[Reply]