לביבות קישואים
2 תגובות
השארת תגובה
6 קישואים כהים (זוקיני)
2 בצלים בינוניים
1/4 כוס קמח עדשים
2 כוסות שקדים
2 כפות שמן זית
עירית קצוצה
2 כפיות שטוחות מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
2 שיני שום קצוצות
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מגרדים את הקישואים על פומפיה, סוחטים היטב!! ומעבירים לקערה
קוצצים בצלים ומוסיפים לקישואים
טוחנים שקדים לאבקה דקה-דקה ומוסיפים לירקות
מוסיפים קמח עדשים, עירית, שום ותבלינים
מערבבים עם כף, וכשהתערובת אחידה מערבבים עם הידיים תוך כדי לישה, כדי להדביק הכל יחד
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים בתנור 25 דקות, הופכים את הלביבות ואופים 10 דקות נוספות
** לא להיבהל, התערובת די רטובה. בתנור זה מסתדר
** לא לתת ללביבות "לשבת" על נייר האפייה יותר מדי זמן לפני האפייה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
איזה טעיםםם
לביבות ממכרות ומשגעות!!
בהתחלה לא הבנתי מה אני עושה עם 36 לביבות,
אבל אז גילתי שתוך 10 דקות נעלמו 12 לביבות;)
איזה כיף רות 🙂 תודה על השיתוף! כן, הן לביבות חמקניות 🙂