לביבות קישואים
השארת תגובה
מגרדים את הקישואים על פומפיה, סוחטים היטב!! ומעבירים לקערה
קוצצים בצלים ומוסיפים לקישואים
טוחנים שקדים לאבקה דקה-דקה ומוסיפים לירקות
מוסיפים קמח עדשים, עירית, שום ותבלינים
מערבבים עם כף, וכשהתערובת אחידה מערבבים עם הידיים תוך כדי לישה, כדי להדביק הכל יחד
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים בתנור 25 דקות, הופכים את הלביבות ואופים 10 דקות נוספות
** לא להיבהל, התערובת די רטובה. בתנור זה מסתדר
** לא לתת ללביבות "לשבת" על נייר האפייה יותר מדי זמן לפני האפייה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.