לביבות קישואים

לביבות קישואים

6 קישואים כהים (זוקיני)
2 בצלים בינוניים
1/4 כוס קמח עדשים
2 כוסות שקדים
2 כפות שמן זית
עירית קצוצה
2 כפיות שטוחות מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
2 שיני שום קצוצות

מגרדים את הקישואים על פומפיה, סוחטים היטב!! ומעבירים לקערה
קוצצים בצלים ומוסיפים לקישואים
טוחנים שקדים לאבקה דקה-דקה ומוסיפים לירקות
מוסיפים קמח עדשים, עירית, שום ותבלינים
מערבבים עם כף, וכשהתערובת אחידה מערבבים עם הידיים תוך כדי לישה, כדי להדביק הכל יחד
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים בתנור 25 דקות, הופכים את הלביבות ואופים 10 דקות נוספות

** לא להיבהל, התערובת די רטובה. בתנור זה מסתדר
** לא לתת ללביבות "לשבת" על נייר האפייה יותר מדי זמן לפני האפייה

4 תגובות על “לביבות קישואים”

  1. איזה טעיםםם
    לביבות ממכרות ומשגעות!!
    בהתחלה לא הבנתי מה אני עושה עם 36 לביבות,
    אבל אז גילתי שתוך 10 דקות נעלמו 12 לביבות;)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים